KAKO NAROD I PRAVDA ZAPOŠLJAVA? Kćerku svoje članice pokušali sakriti iza inicijala

U KJKP "Pokop" d.o.o. Sarajevo trenutno je u toku javni konkurs za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme, a na poziciji referenta za evidentiranje, rezervacije i naplatu.

Redakcija
08. 03. 2023

nip
Foto: Narod i Pravda

Kako prenosi Facebook stranica "Raja sa biroa Official" na tom konkursu bi posao trebala dobiti kćerka Amre Junuzović Kaljić, Anera Junuzović Husić. Inače, Amra Junuzović Kljajić je na prethodnim Općim izborima bila kandidatkinja stranke Narod i Pravda za Parlament FBiH.

U prethodnom mandatu je bila zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo ispred Nezavisne bosanskohercegovačke liste ( danas NES), a zatim je tokom 2021. godine pristupila stranci Elmedina Konakovića te dvije godine zastupala interese NiP-a u Skupštini KS.

Pregledom rezultata pismenog ispita objavljenog na web stranici KJKP "Pokop" ne može se naći ime Anere Junuzović Husić, međutim, zanimljivo je da najbolje ocijenjeni kandidati nisu potpisani imenom i prezimenom nego inicijalima.

I pogađate, kandidat/inja sa najvećim brojem osvojenih bodova je kandidat/inja inicijala A.J:H.

Korisnici društvenih mreža sa podsmijehom komentarišu kako je ovo dobar način skrivanja stranačkog zapošljavanja stranke Elmedina Konakovića, ali da im ne može proći sa osobom koja ima dva prezimena. 
Comment As:

Comment (0)